Ce spun clientii nostri ? Peste 1000 de recenzii de nota 10 !

De-a lungul timpului deși a fost primordială punerea efectivă a restaurantului, a hotelului si a altor servicii la dispoziția dumneavoastră, a fost important în aceași măsură să îmbunătățim mereu servicile. Am fost foarte atenți la părerea si sugestiile clienților noștri, reușind astfel să ne dezvoltăm și să atingem cote cât mai înalte ale profesionalismului.

Nu doar noi o spunem, ci și clienții noștri !

 

Acestea sunt doar cateva din cele peste 1000 de review-uri. Daca nu v-ati convins inca si doritis a vedeti mai multe va asteptam pe pagina noastra de Facebook cat si pe Tripadvisor

1 Comment

 • Sorin Negru martie 25, 2018 at 2:47 pm

  Am fost la nenumărate hoteluri şi pensiuni, atât datorită serviciului, cât şi în vacanțe. “Castel Transilvania” e de departe favoritul meu! Cel mai frumos şi mai primitor loc.
  De la bun început am fost plăcut surprins de atenția la detalii cu care a fost realizat hotelul. Poziția fiecărui obiect, culorile alese, dimensiunile, totul e superb.
  Nota 10 pentru confort, de la patul din cameră la scaunele din bucătarie;
  10 pentru design, datorită atenției acordate detaliilor;
  10 pentru curățenie, atât în cameră, cât şi pe holuri, băi, bucătarie;
  10 pentru interes, personalul fiind extraordinar de atent cu noi, nu am dus lipsă de nimic şi mâncarea a fost excelentă.

  În concluzie, hotelul “Castel Transilvania” e cel mai frumos şi elegant, având cel mai bun şi plăcut personal. Ne-am simțit excelent şi recomand călduros tuturor. Vom mai reveni cu siguranță.

  Felicitări, “Castel Transilvania”!

  Răspunde

Leave a Comment