Eveniment : Degustare de carne de vită Angus & vinuri Domeniile Panciu

O degustare foarte reușită, cu un număr remarcabil de participanți, plină de momente captivante și informații utile: chef Paul Siserman a preparat în direct diferite sortimente de carne de vită Angus, pe care le-am savurat mai apoi acompaniate de vinurile Domeniilor Panciu. Iar Andrei (Momentum) ne-a vrăjit cu magia lui.

Read More

Oferta Revelion la Castel Transilvania

PACHET de REVELION 2018, la Castel Transilvania!

Despre farmecul Maramureșului s-a tot scris, însă cuvintele nu par a fi niciodată suficiente. Bogăția ținuturilor în antiteză cu simplitatea oamenilor fac din plaiurile maramureșene o poveste. Vă invităm să descoperiți și să trăiți alături de noi, această poveste.

Read More

Ce spun clientii nostri ? Peste 1000 de recenzii de nota 10 !

De-a lungul timpului desi am fost ocupati cu punerea efectiva a restaurantului, a hotelului si a altor servicii la dispozitia dumneavoastra, am fost in aceasi masura ocupati sa imbunatatim mereu servicile. Am fost foarte atenti la parerea si sugestiile clientilor nostri, putand astfel sa ne dezvoltam si sa atingem cote tot mai inalte alte profesionalismului impingandu-ne totodata sa oferim cele mai bune  servicii din Baia Mare. Nu doar noi o spunem, ci si clientii nostri !

Read More

Pizza delicioasa in Baia Mare? Sigur la noi 🙂

Iți dorești o masă rapidă, puțin pretențioasă dar delicioasă?
Diverse sortimente de pizza bine făcută te așteaptă în restaurantul Castel Transilvania.
Plăcere aburindă la farfurie!

Read More

Page 1 of 212