“Castel Restaurant & SteakHouse este locul în care respectăm și ne străduim să folosim tehnicile și materiile străvechi în tot ceea ce facem.
Astfel dacă pentru construit am folosit fierul, lemnul și piatra din zonă, pentru gătirea bucatelor folosim focul deschis cu jar de lemn, fumul de lemn natural și gătitul la foc mic pentru timp îndelugat. Așa cum se gătea odinioară.
Unele cărnuri și brânzeturi le afumăm natural cu fum de cireș, măr, păr sau stejar, aici în casă. Iar fripturile le gătim tradițional pe jar de cărbune, îmbinând tradiția cu tehnologia modernă cu ajutorul cuptorului-grill ”Josper”.
Deoarece ne preocupă calitatea, folosim materii prime atent selectate: legume și verdețuri bio produse pe malul Someșului, brânza de oiae de la stânele din Maramureș, carne de vită din rasa Angus, din exemplare crescute pe pășuni deschise, în Transilvania, fragezită în casă prin maturare uscată (dry aging) în condiții optime, controlate tehnologic. Și toate celelate materii prime pe care le folosim le alegem pentru a fi naturale.
Te invităm să savurezi aromele bucatariei noastre și
să petrecem momente de neuitat !”
Sorin I.C. SÂNCRĂIAN