RESTAURANT

Castel Restaurant & SteakHouse

Te invităm să cunoști preparatele nostre delicioase, inspirate din bucătăria internațională și din bucătăria tradițională. Și într-o atmosfera desprinsă parcă din povestea unui castel medieval, să te bucuri de arome și texturi inedite.

Vei pătrunde într-o incursiune culinară senzațională, aici pe locul în care tradițiile vechi de când lumea se îmbină cu suflul noului… Unde bucatele simple gătite de localnici se contopesc cu preparatele sofisticate ale nobililor ce-au stăpânit aceste locuri.

Restaurant & SteakHouse

CASTEL TRANSILVANIA

“Castel Restaurant & SteakHouse este locul în care respectăm și ne străduim să folosim tehnicile și materiile străvechi în tot ceea ce facem.
Astfel dacă pentru construit am folosit fierul, lemnul și piatra din zonă, pentru gătirea bucatelor folosim focul deschis cu jar de lemn, fumul de lemn natural și gătitul la foc mic pentru timp îndelugat. Așa cum se gătea odinioară.
Unele cărnuri și brânzeturi le afumăm natural cu fum de cireș, măr, păr sau stejar, aici în casă. Iar fripturile le gătim tradițional pe jar de cărbune, îmbinând tradiția cu tehnologia modernă cu ajutorul cuptorului-grill ”Josper”.
Deoarece ne preocupă calitatea, folosim materii prime atent selectate: legume și verdețuri bio produse pe malul Someșului, brânza de oiae de la stânele din Maramureș, carne de vită din rasa Angus, din exemplare crescute pe pășuni deschise, în Transilvania, fragezită în casă prin maturare uscată (dry aging) în condiții optime, controlate tehnologic. Și toate celelate materii prime pe care le folosim le alegem pentru a fi naturale.
Te invităm să savurezi aromele bucatariei noastre și
să petrecem momente de neuitat !”

Sorin I.C. SÂNCRĂIAN

Rezerva o masa

Meniu mâncare & băuturi

O băutură bună, înnobilează trăirea momentului și aroma bucatelor!
Vino să o alegi pe cea preferată!