100 m2

Vedere la oras si munti

04 Persoane

2 Bedrooms

1 King size, 1 Canapea

Description

Hotel Castel Transilvania vă pune la dispoziție Apartamentul VIP de 100m2, dotat cu un pat king size și o canapea. Vă puteți bucura de panorama orașului și a munților de pe terasa spațioasă cu care este dotată camera.

In apartamentele VIP se pot caza de la 2 la 4 persoane. Pretul/camera este pentru 2 persoane. Daca se doreste rezervarea apartamentului pentru 3 sau 4 persoane, se va achita suplimentar 90 lei/persoana.

Accesul la piscine, jacuzzi si sauna:
Pe durata sederii, oaspetii cazati beneficiaza de accesul gratuit la piscine, jacuzzi si sauna in intervalul orar in care au rezervata camera, respectiv pana la orele 12:00 in ziua decazarii (check-out)
Ramanerea oasptilor la piscinae, jacuzz si saune dupa check-out (dupa ora 12:00), atrage obligatia achitarii tarifului pentru pioscina pentru ziua respectiva.

Animale de companie:
Regula generală este că nu este permisă cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale sau/si păsări de companie În cazuri excepționale și numai cu acordul expres al conducerii hotelului, cazarea persoanelor însoțite de animale sau/si păsări, se va face prin prezentarea la sosirea în hotel a certificatului național / internațional de sănătate al animalului de companie(să cuprindă și vaccinările). Taxa de plată reprezintă plus 50% din tariful camerei.

Acces complet pentru scaune cu rotile

Aer conditionat

Aparat de cafea

Articole de toaletă gratuite

Cadă sau duș

Canale prin cablu

Cutie de valori

Dulap sau dulap

Etajele superioare accesibile prin lift

Frigider

Hipoalergenic

Incalzire

Instalații de călcat

Laptop în siguranță

Lenjerie

Masa

Minibar

Papuci de casa

Paturi lungi (> 2 metri)

Plasă contra țânțarilor

Prosoape

Serviciu de trezire

Telefon

Televizor cu ecran plat

Uscător de păr

WiFi gratuit

Zona de ședere